2009. augusztus 7., péntek

Cionizmus

A cionizmus a valódi nácizmus. A cionisták nem csak a palesztin népet akarják megsemmisíteni, hanem uralmuk, befolyásuk alá akarják hajtani a Föld lakosságának nagy részét. Egy olyan kártékony irányzat ez a zsidóságon belül, aminek hatása csak a bolsevizmushoz hasonlítható. De hát a bolsevizmus is zsidók által generált őrület volt.
A cionizmus kizárólagos. Vad törzsi eszme ez, és minden más népet alávalónak, alsórendűnek tekint. Szellemi szempontból már uralja az egész világot, hiszen médián, politikán és törvénykezésen keresztül rátelepszik az emberek gondolatvilágára és a mindennapi életre.
Németország a cionisták által uralt gyarmat már. Teljes egészében. A németeket állandó bűntudatban tartják. Ennek a valamikor büszke népnek teljesen elsorvasztották a nemzeti tudatát. Zombivá változtatták őket. Olyanok lettek a németek, mint valami szelíd háziállatok. Jól ellátják őket takarmánnyal, aztán bégethetnek. Egyelőre még kevés Németországban, aki ébredezik, aki büszke mer lenni arra, hogy német, aki azt mondja, hogy ELÉG. Elég a hazudozásból, a félrevezetésből, a soha nem létezett holokauszt-imádatból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése