2009. augusztus 7., péntek

Váltás

A Munkásőrség jogutód nélkül szűnt meg, a Bankszövetséget az 1989.évi II.tv. 15§-a alapján bejegyezték. A szervezet alapszabályában rögzíti: az Egyesület politikai tevékenységet nem folytat, szervezete pártoktól független, és azoknak anyagi támogatást nem nyújt. Az Egyesület Etikai szabályzattal is rendelkezik.
Akkor hogyan lehet az egykori munkásőr, Felcsúti Péter a Bankszövetség elnöke? Aki szerint 1956 se nem forradalom, se nem szabadságharc. Mert családilag is erősen baloldali, tehát kommunista?: – Szüleim már a háború előtt a kommunista párt tagjai voltak, aktív ellenállókként részt vettek például a Gömbös-szobor felrobbantásában. Ezekre a mai napig is nagyon büszke vagyok – mondja. De én például nem vagyok büszke kedves Felcsúti magára, sőt nagyon is zavar hogy 2006-ban tiszti keresztet adományoztak egy volt munkásőrnek.
És kemény ellenálló szüleire sem vagyok büszke, akik keményen felrobbantották egy politikus szobrát. Talán, ha megéri, elvbarátaik meg is ölik, felakasztják, mint Imrédyt. Mert nem értett velük egyet.
Mintha Rich Cohen kemény zsidókról írott önéletrajzi elemekkel dúsított könyve elevenedne meg. Ott történt, hogy a Gyilkosság Rt. nevű gengszterbandába tömörült zsidók bárkit, aki bármit mondott ellenük, brutálisan megtámadtak, ha úgy adódott, megöltek. Ezek a zsidó gengszterek Izrael Állam megalapításában is részt vettek. Ebben a környezetben lehetett király a zsidó Arnold Rothstein, a modern, szervezett bűnözés kiagyalója. A másik, kommunista környezetben pedig Rákosi Roth Manó. A zsidó gengszter eszméje tökéletesen ellentmond a zsidókról alkotott sztereotípiáknak. A legtöbben sosem hallottak zsidó gengszterekről. Nem is hiszik el, hogy valaha is léteztek. Felcsúti szülei, a Gömbös-szobor felrobbantói 1944 decemberéig 12 robbantásos merényletet követtek el.
De mit vétett Gömbös, aki 1936-ban meghalt? Rövid életében a magyar nép ügyeit pártolta. Az utolsó pillanatig harcolt Magyarország egységéért. Indult kisgazda színekben. Az országot kivezette a gazdasági válságból. Törvényt hozott a hadirokkantak, a hadiárvák és özvegyek segélyezéséről.
Unom már a zsidó maffiatevékenység lírai hangvételű méltatását. Unom a családilag baloldali munkásőrbankárokat és a keresztények szabad pocskondiázását. (Átjáró, MIÉP.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése